wait
7 April 2021

Wijziging algemene voorwaarden per 1 juni

Per 1 juni 2021 wijzigen wij onze Algemene Voorwaarden.

U betaalt een toeslag van €1,50 voor papieren rekeningoverzichten
Voor de rekeningoverzichten die u per post ontvangt, betaalt u €1,50 per overzicht. Deze kosten gelden niet voor borgoverzichten. In Mijn ICS Business kunt u de overzichten kosteloos bekijken, downloaden en printen.

Wilt u geen overzichten meer per post ontvangen en overstappen naar de digitale overzichten? Activeer dan Mijn ICS Business:
- Voor de bedrijfsoverzichten: activeer Mijn ICS Business als Contactpersoon op icsbusiness.nl
- Voor de Cardhouder overzichten: vraag de Cardhouders om Mijn ICS Business als Cardhouder te activeren op icsbusiness.nl


Er gelden extra voorwaarden voor de Aflevergarantie
Als u een beroep wilt doen op de Aflevergarantie, dan moet u het aankoopbedrag rechtstreeks betaald hebben aan de Acceptant die het product levert. Daarnaast moet u het aankoopbewijs van het product dat u met uw zakelijke creditcard heeft betaald, naar ons opsturen.

Voor informatie over de wisselkoers kunt u gebruik maken van de Wisselkoerscalculator
Voor betalingen en geldopnames in vreemde valuta gebruiken wij de wisselkoersen van Visa en Mastercard Deze koersen veranderen dagelijks. U kunt de wisselkoers voor een transactie eenvoudig inzien via de Wisselkoerscalculator op www.icsbusiness.nl/wisselkoersen. De Wisselkoerscalculator toont ook de wisselkoers van de Europese Centrale Bank; op deze manier ziet u ook het verschil tussen de door ICS gehanteerde wisselkoers en de wisselkoers van de ECB. Na een wisselkoerstransactie zullen wij u geen apart bericht sturen met een specificatie van de toegepaste wisselkoers en opslag.

Bekijk hier de nieuwe Algemene Voorwaarden