wait
19 March 2022

ICS steunt burgerslachtoffers Oekraïne met donatie per transactie

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne kan niemand zijn ontgaan. Ook wij bij ICS zijn geschokt door de verschrikkelijke beelden dagelijks in de media. Niemand kiest voor een oorlog en deze situatie maakt van onschuldige burgers slachtoffers. Stilzitten is niets voor ons. Daarom komt ICS in actie voor Oekraïne.

Update 22-03-2022: Card-houders bedankt!

De actie van afgelopen zaterdag was succesvol. Veel mensen hebben afgelopen zaterdag betalingen gedaan met hun creditcard. ICS deed er nog een schepje bovenop en in totaal is er € 175.000,- overgemaakt naar Giro555.

Handen uit de mouwen voor Oekraïne

Overal om u heen ziet u mensen en bedrijven in de bres springen voor Oekraïne. Een prachtig gebaar en heel erg nodig. Misschien heeft u zelf ook al iets ondernomen. Bijvoorbeeld door kleding en knuffels te doneren, of door financiële steun te geven. Wij kunnen, en willen, niet achterblijven!

ICS draagt een steentje bij

We hebben een actie opgezet om vanuit ICS een donatie te doen aan Giro 555. Voor alle aankopen die u op 19 maart 2022 doet met uw creditcard, doneren wij € 0,50 aan Giro 555. U hoeft hier niets voor te doen, behalve afrekenen met uw creditcard. Deze donatie kost u niets.

Steun Giro 555 met uw aankopen

  • U betaalt op zaterdag 19 maart 2022 met uw creditcard.
  • ICS doneert voor iedere transactie € 0,50 aan Giro 555.
  • U betaalt niks extra en steunt toch een goed doel!

Uiteraard houden we u op de hoogte van het bedrag dat uiteindelijk naar Giro 555 gaat.