wait
15 July 2022

Aankoopverzekering: extra zekerheid met uw zakelijke ICS creditcard

Met de Aankoopverzekering zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd vanaf de datum van aankoop bij verlies, diefstal en beschadiging. Deze verzekering zit standaard op al onze zakelijke creditcards. Wel zo handig want een ongeluk zit in een klein hoekje: één op de vijf Nederlanders overkomt het minimaal maandelijks dat zij iets kapot maken of beschadigen door hun eigen onhandigheid, blijkt uit onderzoek van ICS. Lees hoe onze Aankoopverzekering in dat geval extra zekerheid geeft.

 

Verzekerd tegen pech met uw zakelijke ICS creditcard

Kent u dat? Uw nieuwe thuiskantoor ingericht met uw eigen espresso apparaat en een splitspinternieuw bureau. Drukt telefonerend neemt u nog snel zo'n heerlijke koffie. In alle onhandigheid struikelt u over een stuk kinderspeelgoed waardoor de koffie over uw laptop stroomt. Gelukkig heeft u uw laptop met uw zakelijke ICS creditcard betaald. U kunt een beroep doen op de aankoopverzekering. Wij betalen tot maximaaal 750 euro terug bij schade aan computers en tablets. 

Wat valt er onder mijn Aankoopverzekering?

U bent verzekerd als:

  • u de aankoop met uw Card heeft betaald
  • er binnen 180 dagen iets mee gebeurt
Uitzonderingen Aankoopverzekering creditcard

Er zijn een paar uitzonderingen. Bekijk de details in de Aankoopverzekering Voorwaarden.

Wat is mijn eigen risico bij een Aankoopverzekering?

Het eigen risico van de Aankoopverzekering is € 50 per gebeurtenis. Dus als de verzekeraar iets voor u vergoedt, betaalt u de eerste € 50 zelf. Er is ook een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500 per aankoop. Voor computers en tablets is het maximum € 750 en voor smartphones is dit € 250 per aankoop per jaar.

Hoe dien ik een claim in?

Bel ons op +31 (0) 20 - 6 600 666. We helpen u graag verder.

Heb ik nog andere verzekeringen op mijn zakelijke ICS creditcard?

Jazeker, naast de Aankoopverzekering zit op uw zakelijke creditcard ook een Aflevergarantie, bent u verzekerd tegen misbruik van uw creditcards en heeft u een handige Aanvullende Reisverzekering.

> Meer over al mijn verzekeringen

Uitzonderingen Aankoopverzekering:

In sommige gevallen kan ICS u helaas niet helpen. Ons advies is om contact op te nemen met de winkel, sportclub of leverancier waar u de aankoop heeft gedaan.
Aankopen die niet onder de dekking van de Aankoopverzekering vallen, zijn onder andere:

  • Dieren en planten
  • Cadeaubonnen en seizoenskaarten
  • Drones en accessoires
  • Entreebewijzen
  • Voertuigen
  • Betaalmiddelen

De Aankoopverzekering geldt niet voor verlies van contant geld, creditcards, betaalpassen, cheques, mobiel beltegoed, (giro)betaalkaarten enzovoort.
Daarnaast geldt voor sommige aankopen, zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons, een maximale vergoeding. Kijk voor alle uitsluitingen en maximale vergoedingen in de Voorwaarden van de Aankoopverzekering.