wait
26 August 2022

Onze Algemene Voorwaarden veranderen op 1 oktober

Binnenkort kunnen Card-houders die de ICS Business App gebruiken met biometrie inloggen en betalen. Door het gebruik van vingerafdruk of gezichtsherkenning gaat inloggen en betalen nog makkelijker. Hiervoor gelden wel andere voorwaarden. Daarom veranderen de Algemene Voorwaarden van onze zakelijke Cards op 1 oktober. Naast het toevoegen van biometrie zijn er in de tekst van deze voorwaarden nog een aantal kleine aanpassingen.

Biometrie toegevoegd

In de volgende update van de app kunnen Card-houders inloggen en betalen met biometrie. Daarom hebben we biometrie toegevoegd aan onze voorwaarden.

Begin van de overeenkomst

In artikel 2 staat wanneer de overeenkomst met u ingaat. Een van deze momenten is bij het deblokkeren van de Card. In de nieuwe voorwaarden vervangen we het woord 'deblokkeren' door 'activeren'.   

Gevolgen van niet op tijd betalen

U heeft vanaf de datum van het rekeningoverzicht 21 dagen de tijd om het openstaand saldo te betalen. Wordt de rekening niet binnen deze periode betaald? Dan hebben we het recht de creditcard te blokkeren. Dat verandert niet. Eerder stond er in de voorwaarden dat we uw Card(s) dan na het daaropvolgende rekeningoverzicht zouden blokkeren. Deze zin is verwijderd. Daardoor sluit dit artikel nu beter bij de praktijk aan.

Rentewijzigingen laten we u per e-mail of per brief weten

U betaalt rente als u het openstaand saldo niet binnen 21 dagen na de datum van het rekeningoverzicht helemaal terugbetaalt. In de Algemene Voorwaarden stond dat deze wijziging op uw rekeningoverzicht werd gemeld. In de praktijk laten we dit al een tijd via e-mail of brief weten. Dit is nu ook aangepast in de Algemene Voorwaarden.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

U vindt alle de aangepaste Algemene Voorwaarden hier.