wait
5 December 2023

Apple Pay beschikbaar voor alle ICS creditcards

Vanaf vandaag kunnen alle ICS kaarthouders hun particuliere en zakelijke creditcard toevoegen aan de Apple Wallet. Zo kunt u nóg makkelijker betalen. Naast de door ICS zelf uitgegeven Visa en Mastercard creditcards kunnen ook de co-branded Cards aan de Apple Wallet worden toegevoegd. Dit zijn onder andere de (zakelijke) creditcards van ABN AMRO en de Volksbank.

Makkelijk betalen met Apple Pay
Met Apple Pay betaalt u op een makkelijke manier in winkels, online en in verschillende apps. U kunt uw zakelijke ICS creditcard eenvoudig toevoegen aan de Apple Wallet via de ICS Business app. Gebruik van Apple Pay maakt het meenemen van een fysieke creditcard in de meeste gevallen overbodig.

Een veilige en afgeschermde manier om te betalen
Naast gemak is betalen met Apple Pay veilig. Het device van gebruikers slaat de creditcard- en de transactiegegevens niet op het apparaat op. Daarnaast moeten gebruikers voor elke betaling akkoord geven met de vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning of ontgrendelingscode van de telefoon. Ook blijft u profiteren van alle voordelen die uw ICS creditcard u biedt, zoals de Aankoopverzekering en de Aflevergarantie.
Meer informatie