wait

Selecteer een onderwerp

Wat kost het gebruik van mijn creditcard in het buitenland?

ICS hanteert bij betalingen en geldopnames in het buitenland een koersopslag van 2,5%.

Wat zijn de kosten voor het opnemen van contant geld?

Bij een positief Card-tegoed zijn de kosten kasopname 1% met een maximum van € 1,50 als de opname volledig uit het positieve saldo gedaan kan worden. Anders bedragen de kosten voor geldopname bij een geldautomaat of balie 4% over het opgenomen bedrag met een minimum van € 4,50.

Wat is de jaarlijkse bijdrage voor zakelijke Cards van ICS?

De jaarlijkse bijdrage voor de Travelcard Business is € 47,40.

Waarvoor betaal ik de jaarlijkse bijdrage?

De jaarlijkse bijdrage is het bedrag dat u jaarlijks voor uw creditcard betaalt, zodat u gebruik kunt maken van de betaalmogelijkheden en faciliteiten van de creditcard.

Wat kost een Extra Card?

De kosten voor een Extra Card bedragen € 47,40.

Welke kosten worden er in rekening gebracht bij niet-tijdig terug betalen aan ICS?

Bij te late of onvolledige betaling wordt de rente per dag berekend (10% rente op jaarbasis) plus administratiekosten van € 5,- per maand.

Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn creditcard?

Aan het opzeggen van uw creditcard zijn geen kosten verbonden. U dient de creditcard minimaal twee maanden voor de vervaldatum op de creditcard op te zeggen. Zegt u later op dan de aangegeven termijn, dan wordt de jaarlijkse bijdrage in rekening gebracht. Hierover ontvangt u geen restitutie.

Welke wisselkoers hanteert ICS voor betalingen in vreemde valuta?

Bereken de wisselkoers van uw transactie

Voor betalingen en geldopnames in vreemde valuta gebruiken wij de wisselkoersen van Visa en Mastercard. Deze koers verandert dagelijks. U kunt de wisselkoers van een transactie eenvoudig narekenen via onze Wisselkoerscalculator.

Heeft u met uw creditcard een betaling of een geldopname gedaan in een vreemde valuta?
Met de Wisselkoerscalculator berekent u de wisselkoers op een door u gekozen datum. De Wisselkoerscalculator kan alleen de wisselkoers berekenen van transacties vanaf 19 april 2020. De berekening is gebaseerd op de door Visa en MasterCard vastgestelde koers van die specifieke dag en de wisselkoersopslag die ICS daarop toepast. De hoogte van de wisselkoersopslag is afhankelijk van uw type Card. Op uw creditcard kunt u zien wat voor Card u heeft. Daarnaast toont de Wisselkoerscalculator ook de wisselkoers van de Europese Centrale Bank (ECB) op de gekozen datum. Zo kunt u het verschil in percentage zien tussen de door ICS gehanteerde wisselkoers en de wisselkoers van de ECB.

Let op: De getoonde informatie in de Wisselkoerscalculator is een indicatie. Er kunnen kleine verschillen ontstaan tussen het getoonde bedrag en het bedrag dat bij u in rekening is gebracht. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.